Her starter jeg og forklare elva fra nederste fiskeplassen og opp til hotvedt hølen som øverste plassen det er mange som fisker på. 

SVINGEN NEDENFOR RENSEANNLEGGET.
Her er blir det ofte tatt sjøøret og noe små laks men det har blitt tatt laks der på nermere 8 kg.
her er et av de få stedene det går å fiske med flue men det er ikke anbefalt å gjøre det for når det er vann nok til at det kommer greit med fisk er som regel elva ganske grå og en del folk og står man der med flue da så tar du hele plassen så der er det best å bruke meitemark.
fisken kan stå nesten overalt her men det er som regel helt inn på land i svingen eller rett ovenfor svingen som man tar mest fisk.
 Går du litt oppover så ser du en litt stor høl og her er det altid bra med sjøøret og laks men den er ofte litt vanskelig å ta men de første dagene av sesongen kan man lett ta et par sjøørret her og kansje en laks vis du er heldig.
Her fisker man der man tror det står fisk for her har jeg fått fisk omtrent over alt i hølen! men det langs fjellet på andre siden jeg har fått mest for der er det ganske dypt.
oven for her er det også en liten sving som det skjer at fisken stopper i men er ikke et sted som man pleier å sitte noe serlig lenge for er det fisk der sittern som regel ganske raskt.


RENSEANNLEGGET: Her pleier det og stå bra med sjøørret egentlig hele sesongen og her kommer det ofte mye laks som stopper litt før dem går opp til Bedeshølen. Denne plassn fisker bra på alle vannstander og det blir aldri for mye fart i vannet her til at fisken ikke kan stå overalt her! Dette er også en plass man kan fiske av med fluestanga og synk 1-2 kanskje 3 viss det er virkelig mye vann. Her finnes det også en handikap plass hvor rullestol fiskere kan komme til uten større problemer. Er ikke noe serlig stort fiske press i denne hølen men de som bruker litt tid her blir sjeldent skuffa når det er laks eller sjøørret som er på vei oppover! 
BEDESHØLEN 
Dette er den hølen som det blir tatt mest fisk i og her det blir fiska mest.

Her står fisken i bakevja ca 1,5 meter rett ut og ned mot muren og er det mye vann så kan strømmen snu og da får man en liten bakevje der man står og da steller fisken seg helt inntil muren max 1 meter ut, men på den vanstanden bør du ha marken rett ved fjellet som man pleier å stå på når det er mindre vann.
så fort det blir så lite vann her at folk ikke gidder å fiske der lenger og det nesten ikke er noen bakevje så steller det seg ofte mye pen sjøøret og laks helt oppunder fossen men disse er veldig skye men å slenge ut marken i strømmen der og vente litt kan ofte by på mye spenning når du ser 2-3 kilos sjøøret eller laks kommer svømmenes mot marken.
Her er elvas største laks tatt 11,4 kg 
FABRIKKSHØLEN (min favoritt høl) 
Her steller fisken seg som regel under strømmen og på høy vannstand kan det ofte stå bra med fisk i bakevja her også. Men meste parten av fisken står fra der bakevja treffer hovedstrømmen og under strømmen helt ned mot brekket, mot fjellet på andre sia blir det et lite stille område og rett nedenfor det stille området og hvor elva setter fart igjen ligger det en stor stein og rundt den står det også ofte mye fisk på riktig vannstand. 
På lite vann så steller fisken seg langs fjellet ved innløpet til hølen og opp mot fossen, men  mitt i hølen står det også stort sett alltids laks og sjøørret men dem kan ofte være litt vanskelige og få til og ta viss det er lite vann. Er det lite vann må man ikke glemme og fiske helt under fossen selv når det er helt hvitt der for dette er en liten lureplass hvor det ofte steller seg opp en og annen laks eller sjøørret før den skal hoppe over fossen. Flest fisk får inntil fjellveggen og i strømmen så langt marken driver av seg selv med lite søkke.


FOLLESTAD BRUA OG BREKKET MED FOLLESTAD BEKKEN. 

Et av de sikrere stedene og sitte og vente på laksen og sjøørreten som er på vei oppover og her ser man ofte fisk! Ikke uvanlig og se flere fisk i timen fra utløpet av bekken og helt ned mot svingen der follestad hølen slutter. Her blir det også ganske ofte tatt bra med fisk og blir stort sett mista noen kjemper gjennom sesongen her! Her velger ofte fisken og stå i hele strømmen men ikke glem bakevjene som skapes på større vannstander. Ovenfor brekket her står det ofte fisk langs land hvor man står og her finnes det 1 stor stein som fisken ofte finner rolig vann bak. Ved selve bekkeutløpet og skrått oppstrøms mot buskene får man en liten bakevje og strømkant her står fisken litt ned og mot en liten fjellknaus/storstein men ikke uvanlig at man får fisk egentlig over alt her når det er laks på gang. 


GAMLE DEMNINGA .
Her samles det ofte mye laks men dem kan ofte være vanskelige her for dette er en plass som er litt langt opp så ikke så veldig mye fisk som presser og holder laksene som alt har samla seg her i uro. På riktig vannstand og når det går bra med laks og ørret er dette en veldig fin høl og sitte i for her er det ikke mange som fisker og det er en veldig lettfiska høl som er lang og grunn. Også en av de bedre plassene for fluefiske
STEINBRUA/GAMLE KLEKKERIET 
Detter også et typisk lakse sted men det er ofte mye sjøørret her også.
her får man mest fisk rett under brua og ned til fossen men det er som regel lite å få rett nedenfor fossen.
her det tatt laks på 8,3 kg.

STRYKA NEDEN FOR HOTVEDTHØLEN.
her det jeg får mest fisk både laks og sjøørret har blant annet fått to laks på 4,5 og 5 kg der i en bitte liten kulp som akkuratt klarte å dekke dem.
så er det døtt overalt så fisk her for her står fisken overalt på riktig vannstand.

HOTVEDHØLEN OG KULPEN 
I selve hølen er det som regel rett bak sivet eller i strømmen på andre siden at det biter men selv har jeg fått mest på brekket der og ned i kulpen.
det blir også tatt noe fisk rett i den strømmen som går langs land der og største fisken som er tatt her så vidt jeg vet er 9 kg.
og så har vi kulpen her er det bare å fiske der det ser lovende ut for denne kulpen er veldig smal og ganske dyp så det er nok ingen steder det har blitt mista like mye stor laks og sjøøret som her eller tatt mer laks pr fisketime! De første som fisker her på riktig vannstand får stort sett alltids laks!