Dette er en klar favoritt plass når det gjelder natur og torskefiske! Ingen steder jeg har hatt så rått torskefiske med shadjigg! hadde over 100 torsk fra 2-7 kilo her på 3 dagers fiske så det var tett med fisk og sei kom i tillegg! Naturen her er også helt slående vakker så selv om fisket skulle være dårlig går man ikke lei av plassen rett og slett på grunn av den fine utsikten. Så viss det er 1 plass man må fiske før man dør så er det her! Jeg har rett og slett forelska meg i denne plassen! Det finnes også mer en bare torsk og sei her for på sommeren kommer det mye smålaks og mellom laks gjennom disse 2 strømmen og det akkurat når sjøen snur og begynner og gå ut igjen noe som skjer på full flo og mot fjære så da har bør man stå klar der og fiske med sluk høyt i vannet og helst i litt fart så kanskje man kan lure en fin smålaks til middagen! Det finnes helt klart bra med sandflyndre, skrubbe og rødspette her og kveita er nok heller ikke langt unna selv om det ikke har blitt tatt så mange kveiter akkurat her men de er der! http://kart.gulesider.no/m/9HH2c

En av mine nyere kystmeite plasser som har gitt bra med torsk og sei og av fin størrelse også men det var ikke torsk og sei jeg jakta på når jeg reiste hit for første gang men kveite og steinbitt noe jeg har fått bekrefta at er der men ikke fått selv der. Det er også en mulighet for lange, brosme og pigghå her men de fiska jeg ikke etter eller på plassen som dette skulle være. Her er det en veldig sterk strøm som trekker inn mye småsei men dette er også et velkjent sted for sildefiske og det gjør at det i dette området kan finnes mye storfisk som stortorsk og storkveite. Jeg fikk ekstremt bra med torsk her og en del fin sei, mista også 3 stk som jeg trur kan ha vært kveite men veit ikke siden jeg ikke fikk dem opp. 
Viss jeg skulle tipse om bare 1 plass i nord trøndelag for kystmeite så ville det vært disse 3 plassene som er her! alle 3 er det lett og komme til på og alle 3 plassene gir bra med fisk! Artsmangfoldet her er også stort og har et bra potensiale for storfisk av flere arter. 
http://kart.gulesider.no/m/9HHrr