ny pb på lake!


Jeg og klassa var da på telt tur til landosjøn for og fiske røye men hadde jo et lite håp om og kansje forbedre lake pb min som var på utrolige 8 cm fra før av! vi kom jo fram og fikk høre at fisket hadde vært ræva.... Jeg klarte som vanlig ikke og vente lenge og brukte jo ikke lang tid på isen før jeg kroka en seig fisk som dro med seg litt sene også men ikke lange kampen heller før jeg ser det kommer opp en fisk som jeg med engang skjønner er en ganske solid forbedring av lake pb min fra før av! anslår laka til og værra rundt kilon med engang men setter det ned til 800-900 gram men har jo ikke vekt....
ny pb på lake!ny pb på lake!

ny pb på lake!ny pb på lake!
 
Hele lørdagen er fisket jævla trekt og ser bare at det blir 1 fisk i løpet av hele den dagen men har jo et par napp selv men ikke det helt store.... Så i dag på søndag gadd jeg ikke akkurat og stresse med og stå opp men når jeg da først kommer opp og ut på isen ser jeg heller ikke at noen har fått noe og ingen har heller sett at noen har fått noe..... Jeg slenger på en liten svart mormyska for og se om kansje noe ville ha den og joda kjenner fort at noe lugger litt men sitter ikke. Tar en drøyt 20 min til før jeg kjennern igjen og denna gangen følger jeg litt bedre med og ser at tuppen så vidt at sena blir slakkere og da strammer jeg bare til og fast fisk! En liten og morsom kamp seinere kan jeg dra opp en fin sik som jeg anslår til en 900 gram for den er så hellsikes rund!! 
ny pb på lake!ny pb på lake!
 

 

Authors: Viktor Hansen

Read more http://feedproxy.google.com/~r/ViktorsFiskeBlogg/~3/jsQlpC7JYqk/ny-pb-pa-lake.html