Siste månedens fiske


Kystmeite og sjøørret fiske så langt i år med litt småfangster 

Kystmeite KystSikkkkkkkke


Ja da var jeg igang med sportsfisket da eller har jo vært i gang siden nyttår ca men fisket har vært rimelig dårlig for meg så langt! 
Det har jo som vanlig ikke stoppet meg i og fortsette og noen turer har det blitt etter vært men fisken har latt vente på seg og da bortsett fra noen småtorsk og et par småflyndrer. Det som er ganske nytt i år er at jeg har satset mere på sjøørreten her i oslofjorden og det har ikke helt gått som jeg ville! Sånn er jo sjøørret fiske og noe av årsaken til at det er intresankt! 
På de turene jeg har hatt etter sjøørret har det ikke vært at jeg ikke har vært på rett sted eller ikke funnet fisken men heller vært det at jeg ikke har fått dem til og ta noe som ikke er helt vanlig for meg... 
Har også fått testet ut noen nye områder og flere av dem er veldig spennende og kan nok gi gode fangster når vannet blir litt varmere så har mye og se fram til for og si det sånn! 
Disse bildene er fra litt her og litt der og da mener jeg i fra oslofjorden med 2 plasser og en tur til Halden