Sikfiske på hemmelig vann


Morsomt isfiske etter sik med bra fangst av pen sik som blei tatt på mormyska! 
Det har blitt noen turer så langt i år men med elendig resultat og når kamra mitt forsvant etter en skogstur har det ikke blitt tatt no serlig med bilder heller.....
Men nå i helga skulle det endelig løsne litt på et stort vann jeg i flere år har jakta på og få noe fisk i uten resultater så når jeg da hadde kroka en halvkilos sik som surra rundt og prøvde og gnage av den 0,12 mm mono sena på iskanten. Etter litt kom den jo opp på isen og jeg kunne nyte synet av min første fisk over 500 gram fra isen i det vannet! Det føltes veldig godt etter så mange turer uten fisk i det vannet!
Etter den tar det ikke mer en ca 1 time før jeg ser at mormyskaen min blir løftet forsiktig opp av et eller annet nede i hullet. Et bra tilslag og jeg kjenner det er god tyngde der nede som prøver alt den kan for og sleppe og komme opp hullet men den måtte også gi tapt! Sik nr 2 er da oppe for dagen. Etter den tar det en god stund før noe skjer igjen men da har jeg flere smånapp før jeg endelig klarer og kroke fisk nr 3 og den kommer litt fortere opp og det er for at den var ikke stor men sik nr 3 uansett så jeg blir kjempefornøyd med dagen!
Fisker jo litt til før jeg bestemmer meg for at det er på tide og komme seg opp til lillebror for og spise middag og nyte av et par kalde pils og samle krefter til søndags fisket.
På søndagen dukker Matthew opp etter vært men jeg klarer og få opp 1 sik før han kommer men det blir alt den dagen men alt i alt var det 2 strålende dager på vannet mitt som jeg endelig har starta og få litt fangster på!
Beklager at det ikke er noe bilder og at detta kommer seint ut på nett men det er for at jeg har leita etter en mulighet for og få bildene fra tlf opp på nett men det har ikke gått.....