pen sjøørrett på land


Fikk meg da noen timer til nede i elva og starte 2 timer nede på floa men der var det faan meg ikke mye liv! stikker opp til bedeshølen og der ser jeg at det står en pen 3 kilos laks som jeg da får fiska litt på og den følger etter marken neddover renna men den tar ikke...  Så ikke den fisken igjen heller så den ble nok skremt.
Der så jeg fort at det var ganske mye fisk! steller meg nemlig nede på brekket og da ser jeg at en ganske bra laks på i værtfall 7-8 kg som svømmer inn mot der jeg står og den svømmer da ned i evja og mot fossen! jeg stikker da straks dit å begynner å fiske uten at noe skjer.... men etter litt ser jeg at noen mindre fisker på 2-5 kilo er oppe og plasker litt + noen sjøørrett som kommer opp på brekket men det roer seg snart....
pen sjøørrett på landpen sjøørrett på landpen sjøørrett på landpen sjøørrett på landpen sjøørrett på landpen sjøørrett på landpen sjøørrett på landpen sjøørrett på landpen sjøørrett på landpen sjøørrett på land

Nå begynte det å bli mørkt så da stakk jeg til fabrikken og etter 3 kast skjenner jeg det biter langs fjellet! ca 1 time senere tar det igjen og denne gangen får jeg kroka den også så etter litt plasking og hopping var enda en feit kilos sjøørrett på land. den er nok ganske akkuratt 1 kilo:D

 

Authors: Viktor Hansen

Read more http://feedproxy.google.com/~r/ViktorsFiskeBlogg/~3/HEYibpasY6w/pen-sjrrett-pa-land.html