Kystmeite maraton med torsk og flyndre


Ja da har jeg kommet hjem etter og vært på 5 dagers tur med telt og fiskestang til Svelvikstrømmen eller rettere sakt der Svelvikstrømmen treffer land igjen. Der dannes det en liten grop som er noe dypere en resten av området så hadde trua på at det kanskje var noe fisk der. 
Får flere småtorsk første natta hvor noen av dem presser opp mot kilos merke som er blitt skjeldent og passere her på østlandet.... 
Kystmeite på Verket der svelvikstrømmen møter land igjen
Dagen etter er jeg borti en god del fisk men kun et par torsk opp på land og 1 sandflyndre men ikke det helt store og sånn fortsetter dagene kun småfisk på land og kun torsk. Kattene på plassen fant ut at bikkja ikke var farlig så da spiste de like greit opp agnet mitt siden fisken ikke gjorde det og når de var ferdig med agnet mitt tok de fisken jeg hadde fått før de starta på hundematen.... Så på torsdag er jeg tom for agn og må prøve og få tak i noe småfisk som det ikke finnes her. Ingen krabber, ingen strandreker, ikke engang småtorsk og få på sluken så fisket blir jo ikke noe serlig bra akkurat.... På fredagen før jeg skal pakke sammen bestemmer jeg meg for og prøve etter sjøørreten for og kansje klare og få med meg en eller 2 fisk hjem men eneste jeg får opp er 1 liten sjøørret som blir satt ut igjen. Er borti flere småfisk som jeg mister og ser følger etter helt til det ut av ingen ting dukker opp en ganske bra en som glefser borti kroken flere ganger før den krokes men da krokes den alt for dårlig og faller av med engang.... Pen sandflyndre tatt under kystmeite i svelvikstrømmen Kystmeite SvelvikstrømmenLiten sjøørret fra Svelvikstrømmen tatt på en Boss sluk, Kobber/svart