Kort tur til Nærsnes med fin oslofjord torsk


Jeg og Kenneth var igjen ute en tur for og se om det kanskje var noe fart i sjøørreten. Været var fint når vi reiste ut men vi så at et uvær var på vei så det blåste fort opp noe som gjorde det vanskelig og fiske og ørreten var tydelig viss opptatt med annet en og spise i dag for vi hadde ikke fisk etter engang før vi fløtta oss til en plass i nærheten hvor jeg etter en liten stund får på noe jeg først trur er bunn. 
Men når jeg legger merke til at sena fløtter på seg skjønner jeg at det ikke er bunn men fisk så etter en kort og kjedlig kamp løfter jeg en 2 kilos torsk opp som fort blir fotografert før den får friheten tilbake. 
Etter det har Kenneth etter 2 sjøørret flere ganger som bommer og ikke treffer kroken før dem forsvinner i løse luften! Etter dette er det ingen ting og skrive om og nå har jeg klart og presse ut nesten 200 ord på 2 torsk og 2 ørret etter på 6 timers fiske!
 fiske_1