Team hurum på 4 plass i Pikewallis CR konkuranse


Team hurum tar 4 plass i gjeddekonkuransen mot Norges gjeddeelite!
Viktor Storlaksen Hansen med gjedde Konkuransen gikk ut på og fange de 3 lengste gjeddene pr båt så vekten på gjeddene hadde ingen ting og si så derfor vi ikke veide snipene våres. Reglene var enkle var de 3 lengste gjeddene pr båt som skulle telles og da skulle cm legges sammen som blei poeng summen til slutt så 1 cm 1 poeng, kun CR så alle gjeddene måtte settes pent ut igjen noe dem ble også!
Jeg og Christer en fiskekompis fant ut at vi skulle vise resten av Norges gjedde elite hvordan man får storgjedda i båten.  
 noe som var lettere sakt en gjort men vi fant fort ut hvordan gjedda var den dagen så kraftige farger på dypt vann og nesten subbe bunnen over større områder. Christer startet raskt med en liten gjedde og trur aldri jeg har vært så glad for en liten gjedde på 44 cm men det er alltids godt og være i gang! Han bruker ikke lang tid på og få 2 stk til som er i samma størrelsen før jeg tar en på 55 cm som blir en av våre tellenes fisker.
 Måling og veing av gjeddeFisket fortsetter men de helt store kommer vi dessverre ikke i kontakt med men sånn er det og værra sportsfisker. Etter noen runder i et smalt sund med en spennende rende så får vi noen gjedder men ikke noen store før vi kommer til mot der konkuransen startet og da får jeg fort en fin gjedde på 65 cm og christer får en på 68 før han avslutter med enil.
 Gjedde fra konkuransenViktor Storlaksen hansen med gjeddeNår vi omsider kommer inn til innveinga så har vi et håp om top 10, og når vi viste vi hadde 187 cm på 3 gjedder totalt. Etter litt starter vi og kjønne at vi ganske sikkert faktisk nærmer oss top 5! Vi hører ikke navnet vårt før dem roper opp 4 plass som var oss! Det føltes helt fantastisk og gjøre det så bra mot Norges gjeddeelite når vi møtte opp med minst, dårligst, eldst fiskeutstyr med minste båt og minste motor som ikke akkurat hørtes bra ut heller..... Så alt i alt er jeg og Christer kjempefornøyde etter og ha klart oss så bra, men til neste gang er det ikke noe 4-3-2 tall på pallen som gjelder men vi går for den eneste plassen vi hører til på! Nr 1 
Her kommer resten av bildene!