Kystmeite i Svelvik strømmen etter piggvar


 Nå har jeg starta kystmeite sesongen og første tur gikk til svelvikstrømmen etter piggvar som viste seg fra den vanskeligste siden.... Startet bra med sandflyndre på en 400 gr ca og var borti fisk på de neste 5 kastene før fisket ga seg for den dagen..... 

 Nå har jeg starta kystmeite sesongen og første tur gikk til svelvikstrømmen etter piggvar som viste seg fra den vanskeligste siden.... Startet bra med sandflyndre på en 400 gr ca og var borti fisk på de neste 5 kastene før fisket ga seg for den dagen..... 
Ut mot kvelden skjer det noe på surfstanga som ligger på en kant ned mot en 4-5 meter. Den skjærer sakte ut mot siden før det ryker og jeg får opp kun søkke og en avbitt 080 fluocarbon fortom.... Skjer ingen ting mere så jeg stikker og sover noen timer før jeg starter dagen etter piggvar med aktivt fiske rundt noen odder og over noen renner men er helt døtt så etter vært stikker jeg ut til strømmen igjen hvor fisket er like trekt helt til strømmen snur igjen og vannet rekker og synke litt! Da får jeg fort en grei rødspette på ca 700 gram før jeg får 3 skrubber på 400-500 gram. Fisket er dårlig uttover kvelden så jeg havner tidlig i teltet. siste dagen fortsetter det elendige fisket så blir ikke noe mere spennende eller noe og skrive om.... Jeg gir ikke opp plassen men sparer den nok til våren og satser heller på litt dypere vann i området.