HERLIG TUR! stortorsk på stortorsk fra land!


 

 
 
 

Jeg havnet egentlig litt på feil sted denne helga i forhold til hva jeg hadde håpet men plassn så spennende ut og det var en helt vannvittig fin plass! Så da lot jeg det gå for hadde jo flere dager uansett. Satser hardt på og få til en middags torsk før jeg skal legga meg sånn at jeg kan legga meg god og mett på fersk torsk men torsken kom bare ikke opp første kvelden.....

 

    

 våkner opp og fryser og føler meg elendig og hoster som faan selv om sola skinner rett på teltet og jeg ligger med fult ull undertøy i soveposen så blir ikke mange timene jeg klarer og fiske men får et par bra torsk og tar 2 stk til mat med rogn også. Fyrer opp et av mine berømte bål som varmer det meste som er rundt og som det stort sett går et par busker til og laga hehe men etter en skikklig middag med einerøkt torskerogn, varmrøkt torsk og kokt torskemiddag med noen blåskjæl blei man vist døsig og sia formen var dårlig gikk jeg og la meg igjen..... våkna dagen etter i ganske dårlig form enda men rundt 17 tia våkner jeg til og blir i bedre form også. Men 3 dager ute alt og bare 10 timers fiske........ fiksa jeg fort hehe med en 20 timers økt hvor jeg dro 3-6 torsk i timen fra 2-4 kilo blei det jo bra alike vel på første


 

 
 
 
 
 
 
 
 
      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg tar og går en tur innover for og teste ut noen bryggeannlegg jeg hadde sett ut som så veldig spennende ut men 10 agnfisk takler laga for litt storfisk som satte seg fast på vei ned for lå no tau greier utti vannet der så var det bare og gi opp det! Så da havna jeg heller på andre sia av samma øya jeg starta på noe som viste seg og værra en like fin plass! bortsett fra at her ville ikke torsken ha agn eller shad....... Her tok den bare blanke sluker men men fikk dem for det og fikk mange! Fikk også den største som var rundt en 7 kilo vil jeg tru men fikk mange andre på 4-5-6 kilo der også!! Nå orker jeg ikke og skrive mere så da får dere resten av bildene ;) 


 

 

 

 FOR OG LESE OM DENNE PLASSEN SJEKK UT HER