2 dagers til Landösjön


Ja da varre jo klassetur igjen da og denne gangen til et vann som lå et stykke unna og til og med til Sverige! Jeg kan jo si det sånn at jeg hadde jo ikke akkuratt trua på å få no fisk når vi skulle til et storfisk vann og jeg ikke engang klarer å lure smårøya! så hadde jeg nesten allerede bestemt meg for å heller bare gjøre det beste ut av det! Men jeg gir jo ikke opp selvom jeg ikke hadde trua!
Første kvelden vi er der så fyker jo de mest gerne ut på isen med engang og etter litt får jo Andreas F en lake og han roper da fort på meg for de tør ikke å ta på fisken! Jeg avkroker da en liten lake på kansje 200 gram og gir den friheten tilbake noe den virka ganske glad for, for den var borte på 1 sek!
Vi legger jo oss ettervært i telte da og de som skal stå tidlig opp legger seg i ene delen og de som ikke skal like tidlig opp legger seg i andre delen jeg la meg jo blandt dem som ikke skulle tidlig opp da. Nesten alle i den delen jeg la meg i er ute før jeg gidder å stå opp og somle meg bortpå isen hvor jeg slenger ut stanga og spiser litt før jeg starter å fiske aktivt. fisker jo aktivt og prøver først blink og en hvit mormyska og bytter til svart mormyska seinere men ikke no napp men det var jo som jeg hadde trudd uansett. Bytter etter enda liten stund til bare et stort blinke og en enkel krok med maggot. etter ca 1 time med dette kjenner jeg noe som kunne minne om et lite napp. 5 min etter på sitter det en ganske kamplysten røye ja, etter litt får jeg da den opp av hølet og ny PB!! ca 600 gram og hadde da forbedra den fra 150-200 gram!  
2 dagers til Landösjön2 dagers til Landösjön
Da fikk jeg jo litt mere trua på det jeg gjorde og ikke mye seinere har jeg fisk igjen! og NY PB på nytt!!!! akkuratt 1 kilo. så går jo dagen da og lurer opp 1 liten en til og enda en på ca 800 gram.
2 dagers til Landösjön2 dagers til Landösjön
2 dagers til Landösjön2 dagers til Landösjön
Vi måtte jo ut å handle litt mens vi først var i Sverige og da blei det jo 1 ny isfiske stang på meg da med snelle til 350 kr! Ikke no spørsmål engang på hva jeg skulle ha til middag når jeg hadde fersk røye alufolie, salt og pepper!! NAM NAM!
Prøvde meg også noen timer etter laken på natta og hadde 2 napp men det var nok smått for på ene stanga hadde den fløtta agne kansje 0,5 meter på friline og den andre hadde ikke klart det engang! den hadde bare strammet opp sena...
Det blir jo morgen igjen da etter enda en natt i telt og i dag hadde jeg faktisk trua når jeg sto opp så var jo blandt de første til å komme seg på isen og tar fort det hølet jeg hadde fra gårsdagen men 1 time går, 2 timer og så etter 3 timer sitter det da 1 fin røye til som Andreas F redder for meg i hølet med kleppen for der falt den av men jeg fikk den da! Og denne hadde vært heldig tidligere på dagen eller natta for denne hadde store bite merker etter gjedde og blødde enda fra såra!
2 dagers til Landösjön2 dagers til Landösjön
Dette blei jo siste fisken min men rundt 12 begynte det å skje ting igjen og jeg klarer da å miste 1 fisk på tilslaget, mister enda en så fort sena strammer seg igjen og så når jeg sveiver opp går det faan meg på enda en som jeg mister da!!!
resten av dagen var ikke mye å snakke om for det blåste og snødde så blei ganske utrivelig på isen etter vært før jeg ikke gadd mere og gikk og satte meg i bussen.

 

Authors: Viktor Hansen

Read more http://feedproxy.google.com/~r/ViktorsFiskeBlogg/~3/01WebFdoKDU/2-dagers-til-landosjon.html