SMÅTORSK PÅ STEROIDER OG SPEED


Måtte jo nesten ut å fiske denne hælja også og endte opp på samma plass som sist men denne gangen hadde jeg båt så da fikk jeg sjekka ut litt mere og funnet meg noen flere plasser som skal utforskes mer.
1 natta erre stille så da legger jeg meg i stede for å værra klar for neste dag men lurer da opp 1 litta flyndre før jeg legger meg da.
SMÅTORSK PÅ STEROIDER OG SPEEDSMÅTORSK PÅ STEROIDER OG SPEED
 
 
Jeg starter dagen litt seint etter min mening for var vist mere sliten en jeg trudde og kom meg ikke opp før 0515!!!! men var godt å komme ut og se at sjøen lå speilblank så var fort ut på med flytevesten og fram med pilkene for en kjapp tur ut før vaffel og kaffe tid på brygga for hadde jo lova å komme innom og hilse på dem da. 
SMÅTORSK PÅ STEROIDER OG SPEEDSMÅTORSK PÅ STEROIDER OG SPEEDSMÅTORSK PÅ STEROIDER OG SPEEDSMÅTORSK PÅ STEROIDER OG SPEED
Var ganske dårlig men en litten torsk som fikk friheten tilbake med beskjed om å komme igjen når den var 10   kilo minst! 
Etter noen vaffler og litt kaffe på brygga + noen sandflyndrer, 1 laang høneblund såå var man klar for å reise ut igjen og nå skulle sjøørretten få smake noen nye fine woblere. 1 jaxon wobler og 1 conrad for å se hvem som ga mest fisk, jeg satte 1 finger på conrad for den hadde litt tydligere gange. Tar jo ikke lang tid før snella hyler og jeg ser stanga nesten fyker overbord og etter en knall kamp får jeg opp en sjøstjerne.... såå var jo ikke noen tvil om jeg kjørte litt for grunt. Kjører litt lenger ut og følger en strand et stykke før det går til som faan på conrad! har det litt morro med den før jeg får den inntil båtripa og da var det en liten skuffelse og se at det var en torsk... Går ikke lang tid før samma gjentar seg og sånn fortsetter det en stund! 
Ender med ca 11-13 torsk på conrad 3 av dem var av størelse nok til at jeg tok dem og jaxon fikk 8-9 stk + 3 sjøstjerner. 
SMÅTORSK PÅ STEROIDER OG SPEEDSMÅTORSK PÅ STEROIDER OG SPEEDSMÅTORSK PÅ STEROIDER OG SPEED
SMÅTORSK PÅ STEROIDER OG SPEEDSMÅTORSK PÅ STEROIDER OG SPEED
 
Prøver meg en stund i straumen til klokka blir rundt halv 7 og da starter jeg på veien tilbake. Jeg hadde jo ikke lakt merke til at det hadde blåst opp ganske mye lengre ut så fikk ca 3 km i mot strøm og vind så da gikk det mye bensin ja!! Men kommer meg rundt odden og da får jeg medvind og kjører med strømmen resten men bølgene begynte å bli farlig store etter vært så blei en liten kamp om å holde båten riktig for å bruke bølgene mest mulig uten å kælve eller falle ut. Det går jo bra et stykke før jeg kommer til kalkværket og der stopper mottoren for er tom for bensin såå da fikk jeg drøyt 800 meter å ro i bølger som nesten vælva båten et par ganger! Prøver gjentatte ganger å legge til kai men å ro mot vinden og få strømmen vekk fra brygga + vind i samma retning så er det ikke lett! Går greit når jeg får hjelp da =) 
Og de hadde vist blitt redd for at noe hadde skjedd sia jeg blei seint inne så polti sto jo der og måtte sjekke ut at alt var bra, de hadde jo kontakta lærern min og flere andre! Noe som er veldig bra for hadde det skjedd noe som det fort kunne såå hadde flere vært klare til å reise ut! TAKKER OG BUKKER TIL ALLE SOM VAR MED PÅ DET!!!! 
Var ganske mange som blei letta jaa når jeg kom på land! 
Er veldig sliten og kald så skifter tøy og legger meg enda tidligere! 
Våkner av at måkene har fest utta for telte og kommer på at jeg hadde glemt agnbøtta + posen med fisk utta for telte så fyker opp for å redde det som var igjen men var ikke agnbøtta eller fisken som lå på brygga de brydde seg om nei!! men et par torskehuer og noen innvoller som hadde havna i fjæra! 
Denne dagen erre veldig trekt fiske men får jo noen småflyndrer og enda noen småtorsk og mister 1 bedre fisk når jeg sveiver opp agne etter enda en litten tur med båten. Og været denna turen har jo vært heelt knall!!! 15+ på lørdag og nærmere 20 i dag i sola såå var det godt å værra sportsfisker og sitte ute og nyte været jaa!! 
SMÅTORSK PÅ STEROIDER OG SPEEDSMÅTORSK PÅ STEROIDER OG SPEED
 

 

Authors: Viktor Hansen

Read more http://feedproxy.google.com/~r/ViktorsFiskeBlogg/~3/NcWRb0dR97w/smatorsk-pa-steroider-og-speed.html