SNART LAKSEFISKE IGJEN =)


SNART LAKSEFISKE IGJEN =)
 Jaja da sitter man jo tenker litt over forje sesong og alt som skjedde da med mye bra laks for min del!! Såå nå sitter jeg da i soffan og skjelver og tørr trener på tilslag og kjenner marken og søkke hoppe neddover elva før noen tunge og seige napp!!! hvor jeg lar laksen fåå dra ned stanga før jeg drar til hva jeg makter og en hælvettes kamp er igang med storlaksen i andre enden!! ÅÅJAA!!! følelsen sitter enda jaa såå nå kan 1 juni bare komme fort som faaan for jeg er klar! Årets første doggiser ligger nå i stor balje og koser seg og vokser seg stoore og saftige for de svæære laksene som jeg skal ta i juni her i Namsen!!!! 
Jeg kan da slenge ut noen bilder fra sesongen som var såå får dere kose dere med dem og kansje en film ;) 
SNART LAKSEFISKE IGJEN =)SNART LAKSEFISKE IGJEN =)SNART LAKSEFISKE IGJEN =)
SNART LAKSEFISKE IGJEN =)SNART LAKSEFISKE IGJEN =)SNART LAKSEFISKE IGJEN =)
SNART LAKSEFISKE IGJEN =)SNART LAKSEFISKE IGJEN =)SNART LAKSEFISKE IGJEN =)
 
SNART LAKSEFISKE IGJEN =)SNART LAKSEFISKE IGJEN =)


 

 

Authors: Viktor Hansen

Read more http://feedproxy.google.com/~r/ViktorsFiskeBlogg/~3/ee2ACjT1hp8/snart-laksefiske-igjen.html