USA TUREN


jaja da huska jeg faktisk at jeg hadde denne bloggen igjen.... den havna litt i glemmeboka i høst men har joo ikke vært mye og snakke om når det gjelder mitt fiske da og har vært ganske sur og gretten for at ingen ting har stemt på fisketurene mine etter laksen her i grong! men fikk jo endelig høl på den blankebyllen når jeg var i USA og fiska der med klassen! Endte opp med noen nye arter, Small mouth bass , big mouth bass, rock bass, crappie, bullhead og gjørs. Fikk også hørt hvordan snella mi hyler når en storfisk stikker av også og det var under karpemeite i en liten elv. De karpene var noo helt annet en de jeg er vant med i Norge!!!! dissa kunne røske med seg 5-10 meter på bare nooen sekunder etter at man satte kroken!! og det før man rakk og tenke at man faktisk hadde fisk! Karpene var ikke av den store størelsen men fine fisker på 2-5 kilo. Gikk joo et par ganske heftige rundt der også men de som tok var ofte raskere til og spytte ut en jeg var til og dra til....... Kroka 1 beist av en karpe som jeg overhode ikke klarte og stoppe før den hadde dratt avgårde med 40-50 meter sene og satt sena fast i et rotfelt lengre nede i elva og det gikk som det ofte går da..........
Vi fikk også prøvd ut fiske etter gjørs med levende agn så da fikk jeg jo fort nooen gjørs og litt annet.
 
leeeenge sia sist!!!

leeeenge sia sist!!!

leeeenge sia sist!!!

leeeenge sia sist!!!

leeeenge sia sist!!!

leeeenge sia sist!!!

leeeenge sia sist!!!

leeeenge sia sist!!!

leeeenge sia sist!!!

leeeenge sia sist!!!

leeeenge sia sist!!!

leeeenge sia sist!!!

leeeenge sia sist!!!

leeeenge sia sist!!!

leeeenge sia sist!!!

leeeenge sia sist!!!

leeeenge sia sist!!!
Da gidder jeg ikke og skrive mere men bildene kommer joo etter detta ;)

 

Authors: Viktor Hansen

Read more http://feedproxy.google.com/~r/ViktorsFiskeBlogg/~3/dwtwBIhE0i0/leeeenge-sia-sist.html