4.0 kg


4.0 kg
Jeg klarte ikke å holde meg unna elva i dag heller!!!
I dag skulle jeg fiske i stryka etter sjøørret for det pleide det å være ganske mye av der før men det har vært lite sø der i det siste!!!
Men uansett jeg fikk fisket meg fra gamle klekkeriet og 250 meter opp før jeg kjenner det småbiter litt men tenker bare smolt for ser ut som den sliter med å klare å ta meiten bak den steinen!!
Jeg veit kjønner ikke hva dette egentlig er men tar noen kast til før jeg kjenner den småbitingen igjen og ser at meiten går i rykk og napp nedover bak den store steinen før sena plutselig fyker oppover og jeg drar til!!!!!
Fisken blir helt geern og før jeg rekker å prøve å holde igjen er den neden for i stryket og får fart så da er det bare å løpe etter! og etter en del fall og fisken har kommet seg ca 50 meter lenger men kjenner at fisken fremdeles er der så løper som en gal man ned og tryner 3 ganger og slår meg like jævlig alle 3 gangene så når jeg kommer ned til fisken er jeg ganske blodig og kjenner huet går rundt men etter litt får jeg slitt ut laksen i den kulpen og får tak i halen på den og opp på land med den!!!!
Nå så jeg at dette er en sterkt farget hann laks som er full av lus!!! og kroken sitter så langt nede i svelget at det er ingen mulighet for å sette fisken tilbake så da får den noen kakk i hue med samekniven!!!
Etter dette har jeg så jævlig vondt i huet etter det ene fallet der jeg slo huet skikklig i en stein og fikk et mindre kutt i hue men etter ca time har adrenalin nivået sunket såppas mye at jeg kjenner alle de andre stedene jeg har slått meg og ser at jeg er ganske blodig og fæl så får vasket meg litt i elva før jeg går opp på veien for å komme meg hjem for orker ikke å fiske noe mere.
Fisken veide jeg til 4,0 kg og den hadde 32 lus!!! 7 lus med trådene i behold!!!!


Authors: Viktor Hansen

Read more http://feedproxy.google.com/~r/ViktorsFiskeBlogg/~3/cey8G3rCmsQ/40-kg.html