Enda en pen laks på land:)


Enda en pen laks på land:)
Denne er blandt de sprekeste laksen jeg har tatt!
Hadde alle rede vært i fabrikken en stund og hadde mista en liten sjøørret på spinnern før jeg skulle ta noen kast i fossen og når jeg sveiver inn etter første kastet ser jeg at fisken skyter etter og tar marken!!!
Jeg rekker å åpne bøylen før den forsvinner nedover noen meter før den stopper og jeg drar til!!!!! Denne sitter godt tenker jeg!!! og fisken svarer med det høyeste hoppet jeg noen gang har sett en laks gjort!!!! men det var egentlig det eneste spesielle den gjorde bortsett fra noen voldsomme utras!! før jeg fikk den inn og fikk et godt tak rundt halen på den=)
Etter dette er jeg ikke borti en eneste fisk til før jeg reiser hjem!!

 

Authors: Viktor Hansen

Read more http://feedproxy.google.com/~r/ViktorsFiskeBlogg/~3/Al6wt7K9rc4/enda-en-pen-laks-pa-land.html