2 MUS PÅ 2 TIMER!


Da  har jeg omsider kommet meg hjem etter enda en helg med kystmeite hvor jeg har fått en del fine fisker og nooen enda bedre minner!! 
Starter da på onsdag i Skarnsundet og første dagen er vi ute i båt en del timer men fisken var overhode ikke sulten så da blei det ingen ting... Men uttpå kvelden var det jo fram med søkker og agn og se hva slaks fisk som var i høgge. Var stille og rolig men kom opp noen små hågjel nooen småtorsk og litt sånt før jeg endelig fikk min første hågjel og etter den er jeg bare borti litt annet småtterier men får da sett at det blir tatt 2 havmus da. 
Ender på Røra igjen på torsdags kveld etter en dårlig dag på Skarnsundet hvor jeg kun hadde 1 godkjent fisk borti kroken på egentlig hele dagen... 
Første kvelden på Røra erre veldig stille men 1 fisk mista på dybet... og et par småflyndrer nooen få sild og nooen få småsei. På fredag erre også ganske dårlig men kom da opp jevnt med småflyndrer som stort sett bare hadde kroka seg selv på agn og kroker som var ment for en del større flatfisker.... Natt til lørdag var jeg ganske sliten og blaut etter 1 hel dag med høljende regn 0,5 grader i lufta og konstant frisk bris! såå da blei det en tur på pøbbn på røra som hadde quiz kveld og servering av kald pils såå da satt jeg der og tørka meg selv og så ut på at himmern falt ned og vinden som herja. På lørdag varre opphold når jeg våkna og betydlig varmere! såå da var jeg ganske tidlig oppe og stengene var fort ute med svæære agn og svæære kroker igjen for og se om det kansje hadde kommet noo spennende opp etter en natts pause og dissa jævla småflyndrene tok jo halv sild som veide mer en dem selv heelt rått!! hivde seg over og rista silda i filler mens jeg sto og bante og jaa!! Endra litt taktik og bytta til små kroker og småagn og fikk nappa opp ganske mange småflyndrer!! stort sett 4 stk pr kast og etter et par timer stoppa det opp og jeg rigga tilbake med halv sild og 9/0 kroker til kveita og kansje nooen store skater! og jaggu litt uttpå dagen tar det tungt uttpå dybet og etter litt hard pumping kommer det opp en hågjel og ut igjen og ny en kom opp og sån holdt det på til det blei mørkt og da slengte jeg uttpå grunna og agna om på alle stengene med sild. Helt døtt nooen timer på agnstengene men på hekla til sild har jeg fått opp en 6-7 kilo med agnsild og sei! Men såå endelig skjedde det nooe på ene stanga og smeller til! og såå biter på den andre stanga også mens jeg kjører på en annen stang!! Men hadde på baitrunnern og glidenes tackel såå pumpa bare opp den første og det var en HAVMUS!! og jeg slapp jublen løs!! før jeg etter en 10 sek kom på at joo jeg hadde jo fisk på andre stanga også!! såå la havmusa og stanga fra meg på brygga og gikk opp og kroka enda en fisk!! denna var helt håpløs!! den prøvde alt for og komme seg fast i nooen tau utti der som jeg er godt kjent med! men etter litt får jeg den opp og da ser jeg at det er enda en art jeg har jakta leeenge på!!! 
KLOSKATE!!! Nesten rart at ingen ringte polti eller noo for jubla vel såå høyt nåå at dem burde ha hørt det til grong igjen!!! såå da sto jeg der med 2 nye arter og det på dobbelt høgg!! fikk kroka av begge fort og veide da kloskata til 800 gram og havmusa til 1,3 fikk satt begge tilbake og rigga ikke opp stengene igjen men satte meg bare ned og var ganske fornøyd! Etter og sitti der en stund hører jeg litt tikking fra siste stanga og ser at det er fisk på den så gir et kjapt tilslag og joa fin tyngde her også! Så etter en fin kamp til skimter jeg nooen selvlysende øyne og såå ser jeg den i overflata! ENDA EN HAVMUS!! Og denna var tydlig større også og denna får jeg veid til 1,8 kilo så allerede en forbedring av havmus pb!! Stengen havna av en eller annen grunn ikke utti igjen den kvelden men jeg havna bortpå kroa og tok meg rååd til en skikklig biffmiddag! og satt der borte og snakka skit med folka der og skrøyt av de nye artene mine! 
2 MUS PÅ 2 TIMER!2 MUS PÅ 2 TIMER!

2 MUS PÅ 2 TIMER!2 MUS PÅ 2 TIMER!

2 MUS PÅ 2 TIMER!2 MUS PÅ 2 TIMER!

2 MUS PÅ 2 TIMER!2 MUS PÅ 2 TIMER!

2 MUS PÅ 2 TIMER!2 MUS PÅ 2 TIMER!

2 MUS PÅ 2 TIMER!2 MUS PÅ 2 TIMER!

2 MUS PÅ 2 TIMER!2 MUS PÅ 2 TIMER!

2 MUS PÅ 2 TIMER!2 MUS PÅ 2 TIMER!

2 MUS PÅ 2 TIMER!2 MUS PÅ 2 TIMER!

2 MUS PÅ 2 TIMER!2 MUS PÅ 2 TIMER!

2 MUS PÅ 2 TIMER!2 MUS PÅ 2 TIMER!

2 MUS PÅ 2 TIMER!2 MUS PÅ 2 TIMER!

2 MUS PÅ 2 TIMER!2 MUS PÅ 2 TIMER!

2 MUS PÅ 2 TIMER!2 MUS PÅ 2 TIMER!

2 MUS PÅ 2 TIMER!

2 MUS PÅ 2 TIMER!2 MUS PÅ 2 TIMER!

2 MUS PÅ 2 TIMER!2 MUS PÅ 2 TIMER!
 

 

Authors: Viktor Hansen

Read more http://feedproxy.google.com/~r/ViktorsFiskeBlogg/~3/-8HfZ9uplEM/2-mus-pa-2-timer.html