FÅR NOK IKKE FISKA PÅ EN STUND NEI...Har mye å gjøre framover for kjellern skal ryddes, en tomt skal ryddes, barnevakt, og fester da haha.
Har ikke fiska noe serlig siden jeg var i døvikfossen og har heller ikke hatt tid til å finne noe serlig med fiske å skrive om!
Nå er det mest hockey i hue mitt og laget jeg heier på spiller ræva!!!!!!! de bånner tabellen med 3 poeng, og de har bare vunnet 1 kamp i år og det var på sudden mot stjernen, de klarer ikke å spille seg ut av egen sone, svake på veien tilbake, dårlig insats av enkel spillere, men de har da alt de trenger forover og skaper noen farlige situasjoner når de klarer å komme seg ut av egen sone...
De har faktisk leda de fleste kampene de har spilt i år men har tapt for det så de klarer bare ikke å holde ut hele kampene.
Alike vel tenker jeg å møte opp i askerhallen på tirsdag for da er det kamp mot vif, kommer nok til å bli en stor seier for vif vis asker spiller sånn som jeg så på den eneste kampen jeg har sett i år!!
Trur ikke dette blir noen suksess for asker har ikke spilt noe bra i år men veit jo aldri!
MEN SELV OM AT JEG VEIT HVOR RÆVA DE HAR SPILT TRUR JEG DE VINNER....


Authors: Viktor Hansen

Read more http://feedproxy.google.com/~r/ViktorsFiskeBlogg/~3/C7zBr8A9DKc/far-nok-ikke-fiska-pa-en-stund-nei.html