Litt mere fisketurer de siste dagene


Jeg blei med på en fiskekonk på søndag og starta med 1 stang til stortorsk med halv sild så skulle jeg ha ut 2 stenger til hvitting men rakk ikke så mye mere før det var fisk på silda mi og den satt da greit nok til at jeg fikk den opp men var ikke store karen ca 1,2 kg
Var borti litt annet men fikk ikke noe mere den dagen så da trudde jeg at jeg ikke ville ha noen sjans for noen burde jo klare å få en fisk på 2-3 kg for er jo noen av dem der men de andre hadde bare fått 2 mini torsk på kansje 200 gram til sammen og så var det 2 voksne som klarte å lure opp 1 flyndre på kansje 600 gram så da fikk jeg da mest da=)
Premien var ikke så mye å skryte av egentlig, en liten pilkestikke fra rapala til abbor og røye men får sikkert bruk for den!

Så klarte jeg og Glenn å lure oss ut på isen i går da da og jeg fikk da en sild før han rakk å få på kroken! etter det mister jeg en fisk til før jeg begynner å agne og da får jeg da en 2 flyndrer men ingen av dem var store nok til at jeg gadd å ta dem.
Glenn fikk da også 1 fisk i dag, en grei hvitting bortsett fra dette var det en ganske grei tur men mye smått som man ikke får kroka.

 

Authors: Viktor Hansen

Read more http://feedproxy.google.com/~r/ViktorsFiskeBlogg/~3/S3vSn4F8qbk/litt-mere-fisketurer-de-siste-dagene.html