EN SVENSKE HAR DA SKJØNT DET:D 2,4 BLANKT SØLV!


EN SVENSKE HAR DA SKJØNT DET:D 2,4 BLANKT SØLV!
Vädret är toppen. Lagom varmt och man får riktigt med vårkänslor. Ingen snö kvar alls. Skönt det.
Var till en av åarna här. RönneÅ som är ganska känd lax och öringå. Jag fiskade i Bäljane å som ansluter till RönneÅ. Det var ett fint parti med lagom strömt vatten. Jag hade bara fiskat i ca en halvtimma, då jag kastade till andra sidan strandkan
 Då såg jag hur vattnet bubblade extra mkt. Sen drog draget i väg. Jag tänkte, nej inte bottennapp nu igen.   Men nej, det var fisk på. Jag tänkte hoppas inte det är någon surgädda. Nej då. Upp kommer en fin havsöring. Troligen en övervintrad fisk. Den var lite färgad. Men välmatad och väldigt röd och fin i köttet. Som tur var kom det en kille med en son och hund förbi. Jag sa till  dom att jag sa
  Jag sa till  dom att jag saknar håv. Men jag såg en annan kille fiskade där oxå, lite längre bort, som hade håv. Pappan med hunden sa till sin son att springa, och hämta håven. Sen fick jag låna våg av han som hade håven. 2,4 kg. Så ikväll blir det god Öringmiddag.


Authors: Viktor Hansen

Read more http://feedproxy.google.com/~r/ViktorsFiskeBlogg/~3/zz1jQreMi48/en-svenske-har-da-skjnt-detd-24-blankt.html