ÅRETS FØRSTE SJØØRRET OVER 40 CM :DÅRETS FØRSTE SJØØRRET OVER 40 CM :D
 Siste dagen før skolestart måtte brukes til noe bra! Og hva er vel bedre en å stikke på fiske tur!
Fisket var veldig trekt i store bukta så da gikk jeg til havna og der så jeg at det gikk en grei sjørret og helt på land og prøver noen kast med tasmanian devil men den virka ikke serlig intresert så bytta til en tynnere variant av møresilda og da var den intresert men tok den ikke.
Da prøvde jeg da en rapala orginal og da var den så vidt borti men tok ikke skikklig!
Rapala i annen farge og den er veldig intresert noen kast og like før den tar flere ganger men ikke med den heller!!
Da prøver jeg en dansk sluk som har en litt pussig form og etter noen kast og den er tydlig intresert lar jeg bare sluken synke ved land på stram sene og da svømmer den bort og tar den rett før den treffer bånn!!
Et perfekt tillslag og fast fisk:D Men denne fisken var ikke serlig intresert i å svømme... den bare sprelte til jeg løfta den opp på brygga og fikk sikra meg årets første:D
Fisker litt til der inne før jeg stikker ut med båten og da prøver jeg jo den faste grunna men helt døtt der!! så da er inn igjen og prøve på samme sted som i stad.
Fisker litt i den svingen men virker ganske døtt der så prøver litt unna og der er det en ganske pen torsk som jeg bommer på tillslaget så den bare forsvant til dypet.... var 2-3 kg så pen fisk!
Etter noen turer fram og tilbake tar en ny torsk sluken og denne sitter!!! Fy faan det var fart i den!!!! sjeldent at kilos torsk drar flere meter med sene!!! Den holdt ikke lenge ut da!
Den gadd jeg ikke å ta og etter dette var det for mørkt til å ta bilder.
2 kast seinere på samme sted ser jeg en stor skygge etter den danske sluken igjen!! så sveiver nesten inn til brygga jeg står på og lar den synke da kommer det opp 2-3 kilos torsk og tar sluken og den sitter da greit men bare en vanlig torske kamp seinere var den på grunna.
Jeg gadd ikke å ta med meg denne hjem for har jo alt bra med torsk og hadde jo skaffa meg middag alt:D


Authors: Viktor Hansen

Read more http://feedproxy.google.com/~r/ViktorsFiskeBlogg/~3/cxi6YrK9ys8/blog-post_4190.html