NY PERS PÅ SJØØRRET!!!!!! 5 kg og 76 cm!NY PERS PÅ SJØØRRET!!!!!! 5 kg og 76 cm!


FOR EN START PÅ SESONGEN!!!! Hadde fiska et par timer før vi kom ned til bedeshølen og ikke lenger etter at vi kommer er det fisk oppe å plasker og en stund seinere er den oppe igjen og da steller jeg meg på brekket og etter en stund er fisken oppe igjen og da havner marken min fort der den var oppe og ikke mange sekundene senere ser jeg at sena har fått fart! Jeg drar til så fort sena er stram og den sitter!
Trur hele tiden dette er en pen laks på 3,5-4 kg og fisken får jo gå som den vil egentlig over alt så hele kampen går ganske greit uten de store farene.
Så når fisken endelig er sliten får Vidar stanga litt sånn at jeg får satt kleppen i den og kleppinga var like perfekt i hjellene igjen:P
Vi fisker der et par timer til og han rekker å værra borti en fisk han også men den sitter ikke.
Vi måtte jo prøve oss på floa og var ikke så mye liv der men lurte da opp en liten sjøørret til på kansje kilon.

 

Authors: Viktor Hansen

Read more http://feedproxy.google.com/~r/ViktorsFiskeBlogg/~3/2ksjO-StGBM/blog-post_4192.html