2 nye lakser:P


Som vanlig har jeg hatt mye pc problemer den siste tia..... og 2 uker uten 1 fisk på land med 8 fisk mista har syntes jeg egentlig ikke jeg hadde no serlig å skrive om heller...
Men i dag løsna det igjen da:) starta dagen på gartland hvor jeg skulle guide noen fra en folkehøyskole, ingen av dem ville stikke ned på brekket og prøve seg der så da måtte bare prøve:P 4 kast og fisken sitter!!!
Den går på tvers!!!! inntil et sted det hadde blitt no kødd med sena så det låste seg og fisken fikk ikke kommet seg en cm lenger!!!!! Var bombe sikker på at dette var en bra laks for den gikk som faan!!! Etter en litten stund lurer den sena under en stein langt ute!!! Jeg banner og styrer og prøver å nappe løs, sikker på at jeg har mista mista fisken men plutselig kjenner jeg at det drar enda!! men sena sitter fast!!! Jeg slenger fra meg mobil og kamera, vasser ut og ender nesten med å måtte svømme de siste meterne ut til der sena sitter!!! får stanga over steinen og sena løsner!! fisken forsvinner neddover!!  Jeg kjemper meg på land noe som akkurat går bra!! kjenenr jeg blir rivd neddover noen meter men holder da hue over vann!!
Kommer meg på land og må bare løpe videre neddovere før jeg endelig får temma laksen!!! og får den inn til land og da ser jeg at det heldig viss var en oppdretts laks så da får jeg ta den:D
2 nye lakser:P
 
Jeg kommer meg hjem og eter litt så stikker jeg og en fra første klassen ut:P
og prøver oss litt da:P fisker litt bak skolen uten no liv, kommer oss opp til noen steiner og jeg fisker litt ovenfor, der blirre et lite brekk og der sittern fort ja:) en litten oppdretts laks til kan komme på land:P

Den var jeg egentlig i tvil om men avklipt fettfinne og et par bølgette finner tippa den over mot oppdretts. Sjekka innvollene og ja de var grodd fast i sia, så den har da fått vaksine:P Så da varre oppdretts fisk som jeg trudde;)


Authors: Viktor Hansen

Read more http://feedproxy.google.com/~r/ViktorsFiskeBlogg/~3/R6M9sVUFt8E/2-nye-lakserp.html